Image

Cu ce vă putem ajuta

Serviciile noastre
de digital marketing

Image
1.

E-commerce Marketing
si Campanii de sales

Ecommerce-ul crește de la an la an ceea ce aduce tot mai mulți bani in mediul online însă în același timp concurența pentru un cumpărător devine tot mai acerbă.

Rezultatele campaniilor pe care noi le dezvoltam, indiferent de canalele media alese, sunt generatoare de profit. Urmărim să dezvoltam traficul si sa convertim către mult doritul CLICK pe butonul cumpără.

Image
Image
2.

Campanii de
Digital MarketingCampaniile în mediul online s-au dezvoltat foarte mult în ultimii ani prin apariția platformelor de socializare iar numărul persoanelor care accesează aceste platforme este tot mai mare. Dăca îți doresti să crești notorietatea brandului tău sau ai nevoie de promovarea produselor, a magazinului sau a serviciilor tale atunci te putem ajuta astfel încat să ajungi la cât mai multe persoane în cât mai multe locuri la timpul potrivit.

3.

Content marketing
social media management


Content-ul reprezintă toate elementele folosite în comunicarea (text, poze, ilustrații vizuale, clipuri video sau audio, și alte elemente) țintită către diverse grupuri pentru a atinge unul sau mai multe obiective de business.

Image
Image
4.

Dezvoltare site-uri
pagini de prezentare online


Deși apariția nenumăratelor platforme de comunicare a castigat din atenția și timpul utilizatorilor, site-urile sub diversele lor forme iși păstrează importanța pentru orice tip de busniess. Pentru a ne ajuta clienții folosim soluții ready to use, gata în scurt timp, sau când proiectul necesită un site complex îl dezvoltăm de la zero.

Image
© 2022 SOCIAL MARKETING PLATFORM SRL I RO44577699 I Constanta, România I hello@diclick.eu